De hal

Kom boulderen bij Monk Rotterdam

Monk Rotterdam is een makkelijk bereikbare bouldergym in Rotterdam. Met ruim 700 m2 aan klimwanden, een aparte trainingsarea en een ruim opgezet café is dit de place-to-be om te boulderen.

In totaal zijn er 168 circuitboulders verspreid over 7 niveau’s, wat klimmen in Monk Rotterdam voor iedereen geschikt maakt. Kom je voor de eerste keer boulderen, kijk dan even naar onze opties voor een gratis introductieles en meld je alvast aan, dan voorkom je onnodig wachten aan de balie.

We organiseren regelmatig events zoals LOCO en onze fameuze zomer bbq-event Smokin’ Summer Nights.

Jouw bezoek aan Monk

Kom je boulderen bij Monk Rotterdam, dan hoef je niet te reserveren. Boulderschoenen kan je bij ons huren, er zijn kleedkamers en douches beschikbaar. Waardevolle spullen? Je haalt aan de balie een kluissleuteltje. 

Wil je meedoen met een training, meld je dan bij de balie, maar vol=vol. Toplogger is een app voor je mobiele telefoon, waarin je boulders kan checken en loggen (AndroidApple). Er is ook een webversie voor je computer. Selecteer in de app onze hal door te zoeken naar ‘Monk Rotterdam’. Je hebt een wel een Toplogger account nodig. 

Kom je voor het eerst boulderen? We vragen je om je vast aan te melden. Dat kun je in de hal doen, maar doe je het online dan scheelt het tijd aan de balie. 

Wil je als groep komen boulderen? Dat kan met maximaal vijf personen. Vooraf online aanmelden is handig.

Bekijk onze openingstijden!

Monk Rotterdam is elke dag van de week geopend en heeft ruime openingstijden. De bar is altijd een uur langer open.

Bekijk onze tarieven!

Een keertje klimmen bij Monk Rotterdam is niet duur. Voor de doorgewinterde klimmer bieden we ook strippenkaarten en een lidmaatschap aan.

Bekijk onze trainingen!

Wil jij beter leren boulderen of fitter worden? Bij Monk Rotterdam bieden we trainingen aan voor elk niveau.

Word lid van Monk!

En klim in al onze locaties. Ook krijg je 10% ledenkorting bij de Monkshop; zowel in de hal als online!