De hal

Kom boulderen bij Monk Rotterdam

Monk Rotterdam is een makkelijk bereikbare Bouldergym in Rotterdam Noord. Met ruim 700 m2 aan klimwanden, een aparte trainingsarea en een ruim opgezet café is dit de plek om te boulderen.

In totaal zijn er 168 circuitboulders, verspreid over 7 niveau’s wat klimmen in Monk Rotterdam voor iedereen geschikt maakt. Kom je voor de eerste keer boulderen, bekijk dan ook eens onze gratis introductiecursus en meld je alvast aan.

Naast klimmen vind je bij Monk Rotterdam dikke beats en organiseren we regelmatig events zoals lokale competities, onze famous ‘Smoking summer nights’ of een art expo.

Kom je voor de eerste keer klimmen in Monk, meld je dan alvast online aan en voorkom wachttijden aan de balie.

Bekijk onze openingstijden!

Monk Rotterdam is elke dag van de week geopend en heeft ruime openingstijden. De bar is altijd een uur langer open.

Bekijk onze tarieven!

Een keertje klimmen bij Monk Rotterdam is niet duur. Voor de doorgewinterde klimmer bieden we ook strippenkaarten en een lidmaatschap aan.

Bekijk onze trainingen!

Wil jij beter leren boulderen of fitter worden? Bij Monk Rotterdam bieden we trainingen aan voor elk niveau.

Word lid van Monk!

En klim in al onze locaties. Ook krijg je 10% ledenkorting bij de Monkshop; zowel in de hal als online!

Contact gegevens Rotterdam

Monk Bouldergym Rotterdam
Ceintuurbaan 183
3051 KC Rotterdam
> bekijk in Google Maps

t 010 737 13 83
> stuur een e-mail

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, neem dan op de A20 afrit 14 ‘Rotterdam/Centrum/Hillegersberg’, ga rechts op de rotonde en ga gelijk de ventweg op. Volg de Kleiweg en sla rechtsaf de Zonnebloemstraat op. Ga aan het eind rechtsaf de rozenlaan op en ga aan het einde van de straat linksaf de Ceintuurbaan op.

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de trein naar Rotterdam Centraal en vervolgens de sprinter richting Uitgeest. Stap uit bij Rotterdam Noord en loop een klein stukje terug langs de snelweg.