Jeugd Open Kinder Boulderwedstrijd 2019

We zijn deze dag tot 18:00 gesloten. ’s Avonds kun je wel gewoon komen boulderen. Publiek is de hele dag van harte welkom, het café is gewoon open.

Doe mee aan de leukste boulderwedstrijd van het jaar!

Meedoen kost € 12,50. Dat is inclusief pannenkoeken na afloop. Je betaalt op de dag zelf bij binnenkomst. Dat mag contant of per pin. Je moet wel vooraf inschrijven.

Inschrijven

Meedoen is mogelijk voor B/C/D/E/F jeugd vanaf 6 jaar t/m 15 jaar. Schrijf je hieronder in met het formulier of laat je trainer/trainster je hele jeugdgroep inschrijven.

Wedstrijdinfo

De jeugd open is een toegankelijke wedstrijd met plek voor 250 deelnemers. Het plezier in klimmen staat centraal, prestaties zijn minder belangrijk. Ook als je nog maar net klimt is het leuk om mee te doen.

De hal is open vanaf 10 uur. Je mag na aanmelden meteen beginnen met boulderen. Er zijn zes wedstrijdonderdelen. Twee daarvan zijn de hele wedstrijd te proberen, de andere vier hebben een tijdslimiet. Alle onderdelen tellen mee voor je resultaat. Wordt superleuk! Om 15.00 uur stopt de wedstrijd en gaan we lekker met z’n allen pannenkoeken eten. De prijsuitreiking volgt om 16.30 uur, daarna zit het erop.

Er zijn prijzen te verdelen in zes categorieën: meisjes F, jongens F, meisjes D/E, jongens D/E, meisjes B/C en jongens B/C.

Programma

Zaterdag 14 december 2019
10.00 uur: deur open
10.30 – 15:00 uur: wedstrijd
15.00 – 16.30 uur: pannenkoeken eten
16.30 uur: prijsuitreiking

De hal is vanaf 18.00 uur weer open voor iedereen

jeugd-open-amsterdam-2017_01

Inschrijfformulier Jeugd Open 2019

  • VoornaamAchternaamGeboortedatum (dd/mm/jj)jongen/meisje (j/m) 
    Druk op + om deelnemers toe te voegen.
    Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders.