Fysiotherapie inloopspreekuur met Mathieu

Fysiotherapeut, klimtrainer én topklimmer Mathieu Ceron behandelt in Monk Eindhoven vanuit Medicort wekelijks patiënten op dinsdagen en donderdagen, waaronder ook de atleten van het Nederlands Team sportklimmen. Mathieu heeft erg veel kennis en ervaring betreffende klimblessures.

Met regelmaat is er op dinsdagavonden een inloop sportspreekuur waar je terecht kunt voor vragen, behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek én trainingsadvies. Zonder afspraak!

Data 2018

dinsdag 17-04
dinsdag 01-05
dinsdag 29-05
dinsdag 12-06
dinsdag 26-06

In juli en augustus is er een zomerstop

Inloop Sportspreekuur Eindhoven

  • fysiotherapeut: Mathieu Ceron
  • op dinsdagen van 19:00 – 20:00 uur
  • vrije inloop, vooraf  aanmelden bij de bar
  • consult/screening is gratis, evt. behandeling is niet gratis
  • behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek
  • trainingsadvies
mathieu-ceron-fysio-monk-eindhoven_02

 

Over Medicort

Medicort is een centrum voor sportmedische zorg en orthopedische revalidatie en biedt state-of-the-art faciliteiten en wetenschappelijke kennis om mensen hun eigen topniveau te laten bereiken. Altijd op zoek naar de nieuwste technieken en behandelmethoden. Medicort versterkt zijn kennis door deze te delen en heeft landelijk gezien een hoog niveau. Medicort werkt samen met andere top-instituten en specialisten. Sinds 2011 is Medicort gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS). De NKBV werkt samen met Medicort voor de medische verzorging van het Nederlands Team sportklimmen.

Zorgverzekering
Iedereen in Nederland heeft (verplicht) een basispakket zorgverzekering. Fysiotherapie wordt voor het merendeel vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Slechts een deel van de vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering. Medicort adviseert je om altijd je zorgverzekeraar te raadplegen en te informeren naar de vergoeding vanuit je eigen polis.