Fysiotherapie inloop sportspreekuur

Fysiotherapeut, klimtrainer én topklimmer Mathieu Ceron behandelt in Monk Eindhoven vanuit Medicort wekelijks patiënten op dinsdagen en donderdagen, waaronder ook de atleten van het Nederlands Team sportklimmen. Mathieu heeft erg veel kennis en ervaring betreffende klimblessures.

Met regelmaat is er op dinsdagavonden een inloop sportspreekuur waar je terecht kunt voor vragen, behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek én trainingsadvies. Zonder afspraak!

Data najaar 2017

dinsdag 19-09
dinsdag 3-10
dinsdag 17-10
dinsdag 31-10
dinsdag 14-11
dinsdag 28-11
dinsdag 12-12

Inloop Sportspreekuur Eindhoven

  • fysiotherapeut: Mathieu Ceron
  • op dinsdagen van 19:00 – 20:00 uur
  • vrije inloop, vooraf  aanmelden bij de bar
  • consult/screening is gratis, evt. behandeling is niet gratis
  • behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek
  • trainingsadvies
Monk- EIN-Mathieu-Ceron

 

Over Medicort

Medicort is een centrum voor sportmedische zorg en orthopedische revalidatie en biedt state-of-the-art faciliteiten en wetenschappelijke kennis om mensen hun eigen topniveau te laten bereiken. Altijd op zoek naar de nieuwste technieken en behandelmethoden. Medicort versterkt zijn kennis door deze te delen en heeft landelijk gezien een hoog niveau. Medicort werkt samen met andere top-instituten en specialisten. Sinds 2011 is Medicort gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS). De NKBV werkt samen met Medicort voor de medische verzorging van het Nederlands Team sportklimmen.

Zorgverzekering
Iedereen in Nederland heeft (verplicht) een basispakket zorgverzekering. Fysiotherapie wordt voor het merendeel vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Slechts een deel van de vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering. Medicort adviseert je om altijd je zorgverzekeraar te raadplegen en te informeren naar de vergoeding vanuit je eigen polis.