Yogales

Yoga bij Monk.

We geven in Monk Eindhoven wekelijks yogalessen, op donderdag en zondag. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Leden krijgen 50% korting op de leskosten. We werken samen met twee yogadocenten: Irina en Bram. Irina geeft op donderdagavond les, Bram op zondagmorgen. Hieronder lees je meer info over hun yogastijl en manier van lesgeven.

De lessen worden gegeven in het zaaltje op de eerste verdieping. Inschrijven doe je per les. Dat kan aan de balie bij Monk (de hele week voorafgaand aan de les), of telefonisch tijdens openingsuren. Je kunt (nog) niet online inschrijven.

Kosten per les
Leden 5,-
Niet-leden 10,-
boulderen niet inbegrepen

Inschrijven
In Monk aan de balie of telefonisch tijdens openingstijden.
Indien je in Monk inschrijft reken je direct af.
Telefonisch kun je je niet voor meerdere weken inschrijven.
Er kunnen 18 deelnemers per lesblok meedoen.
Je kunt (nog) niet online inschrijven.

Benodigdheden
Zorg voor kleding waarin je je vrij kan bewegen. Monk heeft blokken en matjes, die hoef je dus niet zelf mee te nemen. Breng eventueel zelf een fleece dekentje mee. Dat kan fijn zijn bij oefeningen die wat minder intensief zijn. Vaak koel je aan het eind van een sessie behoorlijk af.

Docenten
Irina en Bram

Lestijden

Irina
Donderdagavond 19:00 – 20:15
Donderdagavond 20.30 – 21.45

Bram
Zondagochtend 10:30 – 11:45

Lessen gaan het hele jaar door. Het kan zijn dat een les een keer uitvalt, dan wordt dat op tijd aangekondigd. Als een les onverwacht uitvalt vanwege bijv. ziekte dan kan het inschrijfgeld teruggevraagd worden aan de balie.

yoga-monk-eindhoven_02

Irina over haar yogales

Yogalessen Irina Monk bouldergym Eindhoven

Power Yoga

“Yoga is een soort training waar de oefeningen zijn gesynchroniseerd op het ritme van de ademhaling. Bij een Power Yoga les met mij  ligt de focus bij actieve inspanning van spieren in sommige houdingen in tegenstelling tot andere houdingen. Het doel is fysieke en mentale ontwikkeling. Je wordt sterk en soepel maar ook bewust van de patronen die ontstaan zijn in jouw leven. Kijk naar hoe ze jou dienen en laat ze ook los wanneer er geen toegevoegde waarde meer is.”

Bram over zijn yogales

bram-yogales-monk-eindhovenSivananda Hatha Yoga

“Een Sivananda Hatha Yoga les is een traditionele, meditatieve les die een juiste ademhaling, flexibiliteit, kracht en balans in het lichaam stimuleert en tegelijkertijd de geest kalmeert.

Omdat Yoga een spiritueel systeem is, waarvan het fysieke gedeelte slechts een klein onderdeel uitmaakt, helpt het je op een veel groter gebied dan alleen het bereiken van een gezond lichaam.”

yoga-monk-eindhoven_01