Yogales

Corona-update: Het kan zijn dat niet alle info op deze pagina klopt. Door de corona maatregelen veranderen de spelregels regelmatig. De huidige maatregelen, en alles wat je moet weten om te komen boulderen vind je op monk.nl/corona.

Yoga bij Monk.

We geven in Monk Eindhoven wekelijks yogalessen op zondag. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Leden krijgen 50% korting op de leskosten. We werken samen met een yogadocent: Kine. Zijn geeft om 16:00 een les van 1,5 uur. Hieronder lees je meer info over haar yogastijl en manier van lesgeven.

De lessen worden gegeven in het zaaltje op de eerste verdieping. Inschrijven doe je per les. Dat kan aan de balie bij Monk (de hele week voorafgaand aan de les), of telefonisch tijdens openingsuren. Je kunt (nog) niet online inschrijven.

Kosten per les

  • ledenprijs € 5 per persoon
  • prijs niet-leden € 10 exclusief toegang
    boulderen is niet inbegrepen

Inschrijven

  • 1 keer per week, 1,5 uur per les
  • op zondag van 16:00 tot 17:30
  • inschrijven aan de balie, of telefonisch tijdens openingstijden
  • Telefonisch kun je je niet voor meerdere weken inschrijven.
  • maximaal 10 deelnemers

Benodigdheden
Zorg voor kleding waarin je je vrij kan bewegen. Monk heeft blokken en matjes, die hoef je dus niet zelf mee te nemen. Breng eventueel zelf een fleece dekentje mee. Dat kan fijn zijn bij oefeningen die wat minder intensief zijn. Vaak koel je aan het eind van een sessie behoorlijk af.

Docenten
Kine

Lestijden

Binnenkort
Er komen meer Yogalessen. Vanaf volgende maand ook op dinsdagavond en zondagochtend. Meer info volgt.

Kine
Zondagmiddag 16:00 – 17:30

Lessen gaan het hele jaar door. Het kan zijn dat een les een keer uitvalt, dan wordt dat op tijd aangekondigd. Als een les onverwacht uitvalt vanwege bijv. ziekte dan kan het inschrijfgeld teruggevraagd worden aan de balie.

yoga-monk-eindhoven_02

Kine over haar yogales

Kundalini-yoga bestaat uit lichaamsoefeningen die vaak op een dynamische wijze worden uitgevoerd, adem-oefeningen, meditaties en ook ontspanning. Soms horen er ook mantras (chanten) bij de oefeningen, welke door de trillingen kunnen bijdragen aan ontspanning. Tegelijk worden, middels het chanten, meridiaanpunten aan het gehemelte van je mond gestimuleerd die werken op diepere niveaus. Dit type yoga is vooral goed voor mensen met stress of emotionele blokkades, maar iedereen kan er baat bij hebben. Heb je lichamelijke beperkingen e.d. waardoor je twijfelt of je de les kan meedoen, neem dan contact op met mij vooraf via bergfysioyoga@gmail.com.

yoga-monk-eindhoven_01