Boulderen in de coronacrisis, zo zit het.

Laatst bijgewerkt: 21/09/21

Op deze pagina vind je alle info die je nodig hebt om te komen boulderen tijdens corona. De hele crisis gelden de basisregels: Blijf thuis bij klachten, hoest/nies in je elleboog en was je handen vaak.

De 1.5m geldt niet op dit moment. Dat betekent dat we op volle toeren kunnen draaien. Om de drukte te verspreiden is het wel belangrijk dat je een reservering maakt. Dat doe je in Toplogger. Klik hier voor Rotterdam, Amsterdam-Noord, Club Monk (Amsterdam-Oost) en Eindhoven.

 

We zijn weer open!

Zo werkt het reserveren
Als je een Toplogger account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ een tijdslot kiezen. Je kunt drie reserveringen maken, 10 dagen vooruit, voor jezelf én twee anderen als je daar zin in hebt. 

Je reserveert niet voor een tijdslot, maar je reserveert jouw moment van inchecken. Met andere woorden: je laat ons weten hoe laat we je ongeveer kunnen verwachten. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt.

Buiten boulderen
De strandwanden blijven staan! Daar mag je de hele dag op trainen, van 9 tot 24u. Weer of geen weer, lid of niet-lid en zonder reservering. Een perfecte warming-up voordat je de boulders binnen gaat proberen. Boulderschoenen zijn verplicht op de strandwand.

Shoppen
Je mag komen winkelen zonder afspraak, we zijn er iedere dag. Online shoppen kon al en kan nog steeds!

Kleedkamers en douches
De kleedkamers en douches zijn open.

Monk training

Boulder Basics
BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen. Check de website en Toplogger voor meer informatie over BoulderBasics op jouw locatie. 

Personal Training
Personal training is weer te boeken via de website.