Boulderen in de coronacrisis, zo zit het.

Laatst bijgewerkt: 29/11/2021

Op deze pagina vind je alle info die je nodig hebt om te komen boulderen tijdens corona. De hele crisis gelden de basisregels: Blijf thuis bij klachten, hoest/nies in je elleboog en was je handen vaak.

Let op: Om te komen boulderen en voor een plekje in het café moet je in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs.

Reserveren doe je in Toplogger. Klik hier voor Rotterdam, Amsterdam-Noord, Club Monk (Amsterdam-Oost) en Eindhoven.

 

We zijn open!

Zo werkt het reserveren
Als je een Toplogger account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ een tijdslot kiezen. Je kunt drie reserveringen maken, 10 dagen vooruit, voor jezelf én twee anderen als je daar zin in hebt. 

Momenteel reserveer je voor een tijdvak. Binnen dit tijdslot ben je vrij om te komen én te vertrekken wanneer je wil.

Monk van 7 tot 17u
I.v.m. de huidige coronamaatregelen zijn we er elke dag tot 17u. We taaien ‘m dus vroeger af dan je gewend bent, we starten de komende weken ook vroeger dan normaal. Je kunt nu elke dag om 7u beginnen met boulderen.

Shoppen
Je mag komen winkelen zonder afspraak, we zijn er iedere dag. Online shoppen kon al en kan nog steeds!

Kleedkamers en douches
De kleedkamers en douches zijn open.

Monk training

#monktraining

Momenteel zijn we druk bezig met het omgooien van de planning. Het meeste van ons trainingsaanbod kon je volgen in de avond. Dat verplaatst nu naar een andere tijd. Goed nieuws: bijna alles gaat overal door. Plus we regelen wat extra’s.  Het meest actuele nieuws van jouw locatie lees in de tekst van jouw locatiepagina: Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.

#monkjeugdtraining

Check het avondlockdown trainingsschema: Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.