Boulderen in de coronacrisis, zo zit het.

Laatst bijgewerkt: 14/4/21

Op deze pagina vind je alle info die je nodig hebt om te komen boulderen tijdens corona. De hele crisis gelden de basisregels: Blijf thuis bij klachten, hou 1,5m afstand, hoest/nies in je elleboog en was je handen vaak.

We zijn gesloten.

Wanneer gaan we weer open?

Vooralsnog klinkt het openingsplan van de overheid wat onzeker. We houden jullie op de hoogte, dinsdag 20 april weten we iets meer.

Lidmaatschap pauzeren tijdens lockdown

Momenteel zijn we dicht. Je kunt dus helaas niet komen boulderen. Je mag er voor kiezen om je lidmaatschap op pauze te zetten. Ondanks dat we je hulp goed kunnen gebruiken nu, snappen we het als je hiervoor kiest. Stuur ons een mailtje, dan regelen wij de rest. Om je lidmaatschap te activeren na de lockdown hoef je niets te doen. Zodra we opengaan is je lidmaatschap actief.

Wat kan er nog wel?

Op dit moment is het enkel mogelijk om thuis te trainen. Heb je spullen nodig? Check dan onze webshop. Je kunt je bestelling niet op komen halen, we brengen alles naar je huis toe.

Blijven trainen
Tips nodig om thuis te trainen? Check dan onze blog over trainen.

Laat je boulderschoenen verzolen
Weet je even niet wat je met je boulderschoenen moet doen? Check onze webpagina klimschoenen verzolen.

Online jeugdtraining
We vinden het belangrijk dat onze kids in beweging blijven. Daarom geven onze trainers nu online bouldertraining aan jeugd. Iedere week, op de vaste tijd logt onze trainer in met allerlei oefeningen die je thuis kunt meedoen. De trainingen duren nu maar één uur (normaal anderhalf). De training is dus een half uurtje eerder klaar. Vragen over de online training? App of mail je trainer.