Boulderen in de coronacrisis, zo zit het.

Laatst bijgewerkt: 17/5/21

Op deze pagina vind je alle info die je nodig hebt om te komen boulderen tijdens corona. De hele crisis gelden de basisregels: Blijf thuis bij klachten, hou 1,5m afstand, hoest/nies in je elleboog, draag een mondkapje waar nodig en was je handen vaak.

We zijn weer open!

Contactgegevens opfrissen

Belangrijke info over je lidmaatschap sturen we via een ledenmail. Krijg je die niet? Dan kan het zo zijn dat we een verkeerd mailadres van je hebben. Klik hier om je contactgegevens bij te werken, of om een extra e-mail adres toe te voegen waar je ledenmails op wilt ontvangen.

We zijn weer open!

Zaterdag 5 juni: met meer mensen binnen boulderen, trainingen kunnen weer, je mag shoppen, het café binnen en het terras zijn open en je kunt weer omkleden en douchen bij Monk. 

Binnen boulderen
We mogen binnen boulderen. Met 50 personen tegelijk. Reserveren is verplicht en kan via Toplogger. Als je al een account hebt, kun je bij ‘reserveringen’ een tijdslot kiezen. Je kunt 10 dagen vooruit reserveren en alleen voor jezelf. Dit komt door de persoonsgebonden gezondheidscheck. Vergeet niet om je reservering te annuleren als je toch niet komt. Maak je iemand anders heel blij mee.

Je kunt één lopende reservering hebben. Maar als een tijdslot 2 uur voor aanvang niet gereserveerd is, kun je deze toch boeken als je al een andere reservering hebt staan. Blijf Toplogger dus checken voor een last minute bouldersessie. 

Buiten boulderen
De strandwanden blijven staan! Daar mag je de hele dag op trainen, van 9 tot 24u. Weer of geen weer, lid of niet-lid en zonder reservering. Een perfecte warming-up voordat je de boulders binnen gaat proberen. 

Shoppen
De Monkshop is volledig op kracht. Je mag komen winkelen zonder afspraak, we zijn er iedere dag. Online shoppen kon al en kan nog steeds!

Eten en drinken
Het café binnen mag weer open. Ook de terrassen zijn helemaal klaar voor jullie.

Kleedkamers en douches
De kleedkamers en douches zijn weer open.

Monk training

Boulder Basics
BoulderBasics zijn er speciaal voor nieuwkomers. Het is dé manier om kennis te maken met boulderen. Check de website en Toplogger voor meer informatie over BoulderBasics op jouw locatie. 

Personal Training
Personal training is weer te boeken via de website.

Jeugdtraining
De jeugdtrainingen zijn weer binnen bij Monk.  Jeugdleden hebben een e-mail gekregen van hun hoofdtrainer over hoe het werkt. De trainingstijden vind je op deze webpagina: Eindhoven, Amsterdam, RotterdamLet op: Sommige trainingstijden zijn anders dan voor de lockdown. Bekijk je lestijd dus goed.