Boulderen voor groepen

Boulderen met een groep

Bij Monk ben je als groep van maximaal 5 personen gewoon welkom zonder reservering. Kom je met meer personen, neem dan eerst even contact met ons op. Zorg in het geval van kinderen voor voldoende beleiding en let erop dat kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten bij Monk niet welkom zijn. Voor meer informatie, bekijk de groene infobalk hieronder.

Groepsprijzen

aantalprijs normaalprijs jeugd (tot 18)
tot 10 personen€ 22€ 18
10 - 25 personen€ 20€ 16
>25 personen€ 18€ 14

Prijzen voor basis- en middelbare scholen

aantalprijs per persoon
tot 10 personen€ 13,50
10 - 25 personen€ 11,50
> 25 personen€ 9,50

info groepen

Reserveren niet nodig
Een groepje van maximaal vijf personen kan binnen openingstijden altijd gewoon terecht, zonder reservering. Zorg bij kinderen tussen de 6-12 jaar voor voldoende toezicht: twee begeleiders op vijf personen volstaat. Een introductieles volgen hoeft niet, maar kan natuurlijk wel.

Alleen op afspraak
Als je met zes of meer mensen tegelijk komt boulderen kun je alleen terecht op afspraak. Ook van groepen met ervaring (klimverenigingen, boulderclubs, jeugdteams, etc.) zien we graag een reserveringsaanvraag tegemoet.

Niet mogelijk
Kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten zijn bij ons niet welkom. Ook niet zonder taart, cadeautjes of konijnenpak.

Kijken mag
Begeleiders, aanhang en toeschouwers betalen geen toegang en zijn altijd welkom. Vanuit ons café is er zicht op de boulderwanden.

Wat moet ik meenemen?
Zorg voor een lekker zittende, sportieve outfit. Kleedkamers, lockers en douches zijn aanwezig. Klimschoenen zijn bij ons te huur. Check ter voorbereiding nog even onze huisregels en je bent op en top voorbereid.