Jeugd Boulder 2 flashback

Jeugd Boulder 2 flashback
08/03/2010 Dirk Mol

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor de tweede jeugd boulder competitiewedstrijd van het seizoen. Dit keer in de Klimmuur in Haarlem, ieder jaar goed voor een paar mooie wedstrijden. De jeugd van Monk was natuurlijk ook van de partij. De dag bleef niet zonder succes. Zowel Tom Hendriks, Jaap Maaskant en Giel Wiegers haalden het podium!

Een kort verslagje van Tom: “Een groep jeugdklimmers verzamelt zich bij Monk, zo rond 8.45 uur. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen, namelijk de 2e jeugdwedstrijd gaat vandaag plaatsvinden. Na het nodige overleg en het uitdelen van de routebeschrijving gaan we op weg naar Haarlem. We komen er redelijk op tijd aan, en daarom kunnen we nog even opwarmen voordat er uitleg wordt gegeven. Na de daadwerkelijke uitleg kan het boulderfestijn losbarsten, en dat doet het dan ook. Toen rond 15.00 de scoreformulieren uitgeput werden ingeleverd was het al weer duidelijk. Team Monk had wederom een geweldige prestatie neergezet. Door de gemotiveerde coaches, maar vooral door de klimmers zelf natuurlijk.”

podium-jb2-01.jpg

Podium jongens B/C, met Giel op drie

podium-jb2-02.jpg

Podium jongens A, met Jaap en Tom (weer) gezellig samen op drie

Bij de jongens A eindigde Stijn Janssen en Jasper Bloem op plek vijf. In de jongens B/C categorie pakte Joran Bloem de achtste plaats. Max Roelofs werd 10, Jorrit van der Wiel 11, Noa Schoffelen 16 en Jochem Daams 17. Meer over Boulder 2 zie en lees je hier. De tussenstand in de competitie is hier te checken. De derde en laatste Jeugd Boulder is op zondag 21 maart in Steep Part Den Haag.

1 Reactie

  1. Tom en Jaap gefeliciteerd!

Laat een reactie achter