Fysiotherapie inloop sportspreekuur

Met regelmaat is er op woensdagavonden een inloop sportspreekuur met fysiotherapeute Sabrina Laney van Medicort, waar je terecht kunt voor vragen, behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek én trainingsadvies. Zonder afspraak!

Data 2018

Sabrina is helaas gestopt met het spreekuur. We zijn op dit moment in gesprek met een nieuwe fysiotherapeut. Tot die tijd is er helaas geen spreekuur. 

Inloop Sportspreekuur Amsterdam

  • fysiotherapeute: Sabrina Laney
  • op dins- of woensdagen van 19:00 – 20:00 uur
  • vrije inloop, vooraf  aanmelden bij de bar
  • consult/screening is gratis, evt. behandeling is niet gratis
  • behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek
  • trainingsadvies
Sabrina-laney-monk-amsterdam_01
Sabrina-laney-monk-amsterdam_02

 

Over Medicort

Medicort is een centrum voor sportmedische zorg en orthopedische revalidatie en biedt state-of-the-art faciliteiten en wetenschappelijke kennis om mensen hun eigen topniveau te laten bereiken. Altijd op zoek naar de nieuwste technieken en behandelmethoden. Medicort versterkt zijn kennis door deze te delen en heeft landelijk gezien een hoog niveau. Medicort werkt samen met andere top-instituten en specialisten. Sinds 2011 is Medicort gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS). De NKBV werkt samen met Medicort voor de medische verzorging van het Nederlands Team sportklimmen.

Zorgverzekering
Iedereen in Nederland heeft (verplicht) een basispakket zorgverzekering. Fysiotherapie wordt voor het merendeel vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Slechts een deel van de vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering. Medicort adviseert je om altijd je zorgverzekeraar te raadplegen en te informeren naar de vergoeding vanuit je eigen polis.