De hal

Kom boulderen bij Monk Amsterdam

Monk Amsterdam is een makkelijk bereikbare bouldergym in Amsterdam-Noord. Met ruim 500 m2 aan klimwanden, een aparte trainingsarea, een sfeervol café en een fantastisch buitenterras met zicht op Amsterdam is dit de place-to-be om te boulderen in Noord-Holland.

In totaal zijn er 168 circuitboulders verspreid over 7 niveau’s, wat klimmen in Monk Amsterdam voor iedereen geschikt maakt. Kom je voor de eerste keer boulderen, kijk dan even naar onze opties voor een gratis introductieles en meld je alvast aan, dan voorkom je onnodig wachten aan de balie.

We organiseren regelmatig events zoals LOCO en onze fameuze zomer bbq Smokin’ Summer Nights.

Bekijk onze openingstijden!

Monk Amsterdam is elke dag van de week geopend en heeft ruime openingstijden. De bar is altijd een uur langer open.

Bekijk onze tarieven!

Een keertje klimmen bij Monk Amsterdam is niet duur. Voor de doorgewinterde klimmer bieden we ook strippenkaarten en een lidmaatschap aan.

Bekijk onze trainingen!

Wil jij beter leren boulderen of fitter worden? Bij Monk Amsterdam bieden we trainingen aan voor elk niveau.

Word lid van Monk!

En klim in al onze locaties. Ook krijg je 10% ledenkorting bij de Monkshop; zowel in de hal als online!

Contact gegevens Amsterdam

Monk bouldergym Amsterdam
Aambeeldstraat 26
1021 KB Amsterdam
> bekijk in Google Maps

t 020 73 70 598
> stuur een e-mail

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, neem dan vanuit ringweg A10 afslag S116 (Noord/Centrum/Volendam) en sla af richting Centrum. Neem net voor de IJ-tunnel afslag S118 en ga linksaf de Johan van Hasseltweg op.

Kom je met het openbaar vervoer? Neem vanuit Amsterdam CS lijnbus 32 Buislotermeerplein of 33 Nieuwendam en stap uit bij de halte Johan van Hasseltweg. Vanuit hier is het ca. 5 minuten lopen naar Monk.

Loop de bus achterna in de richting van het Esso tankstation. Steek de rotonde over, ga voorbij het tankstation rechtsaf het Gedempt Hamerkanaal in. Ga na 200m linksaf de Aambeeldstraat in. Loop ‘m uit met de bocht mee. Ga na de Ponthaven op de hoek Aambeeldstraat/Mokerstraat rechtsaf richting het IJ (voorbij de slagboom) en loop de kade op. Monk ligt aan de kade, net voorbij M-Lab.