De hal

Kom boulderen bij Monk Amsterdam

Monk Amsterdam is een makkelijk bereikbare bouldergym in Amsterdam-Noord. Met ruim 500 m2 aan klimwanden, een aparte trainingsarea, een sfeervol café en een fantastisch buitenterras met zicht op Amsterdam is dit de place-to-be om te boulderen in Noord-Holland.

In totaal zijn er 168 circuitboulders verspreid over 7 niveau’s, wat klimmen in Monk Amsterdam voor iedereen geschikt maakt. Kom je voor de eerste keer boulderen, kijk dan even naar onze opties voor een gratis introductieles en meld je alvast aan, dan voorkom je onnodig wachten aan de balie.

We organiseren regelmatig events zoals LOCO en onze fameuze zomer bbq Smokin’ Summer Nights.

Zo werkt het reserveren

Iedereen die wil komen boulderen moet een reservering maken in Toplogger. Dat is een app voor klim- en boulderhallen die je kunt gebruiken met je mobiele telefoon (AndroidApple). Er is ook een webversie voor je computer. De app zal je vragen in te loggen en een hal te selecteren. Gebruik de zoekfunctie en kies ‘Monk Amsterdam’.

Om in te loggen bij Toplogger heb je een Toplogger account nodig. Daarnaast vragen we iedereen die voor de eerste keer komt boulderen om zich aan te melden. Dat kun je in de hal doen, maar je kunt het ook alvast online doen. Dat scheelt weer bij de balie.

Wil je als groep komen boulderen? Dat kan met maximaal vijf personen. Vooraf online aanmelden is handig.

Bekijk onze openingstijden!

Monk Amsterdam is elke dag van de week geopend en heeft ruime openingstijden. De bar is altijd een uur langer open.

Bekijk onze tarieven!

Een keertje klimmen bij Monk Amsterdam is niet duur. Voor de doorgewinterde klimmer bieden we ook strippenkaarten en een lidmaatschap aan.

Bekijk onze trainingen!

Wil jij beter leren boulderen of fitter worden? Bij Monk Amsterdam bieden we trainingen aan voor elk niveau.

Word lid van Monk!

En klim in al onze locaties. Ook krijg je 10% ledenkorting bij de Monkshop; zowel in de hal als online!