De hal

Kom boulderen bij Monk Amsterdam

Monk Amsterdam is een makkelijk bereikbare Bouldergym in Amsterdam. Met ruim 700 m2 aan klimwanden, een aparte trainingsarea en een ruim opgezet café is dit de plek om te boulderen.

In totaal zijn er 168 circuitboulders, verspreid over 7 niveau’s wat klimmen in Monk Amsterdam voor iedereen geschikt maakt. Kom je voor de eerste keer boulderen, bekijk dan ook eens onze gratis introductiecursus en meld je alvast aan.

Naast klimmen vind je bij Monk Amsterdam dikke beats en organiseren we regelmatig events zoals lokale competities, onze famous ‘Smoking summer nights’ of een art expo.

Kom je voor de eerste keer klimmen in Monk, meld je dan alvast online aan en voorkom wachttijden aan de balie.

Bekijk onze openingstijden!

Monk Amsterdam is elke dag van de week geopend en heeft ruime openingstijden. De bar is altijd een uur langer open.

Bekijk onze tarieven!

Een keertje klimmen bij Monk Amsterdam is niet duur. Voor de doorgewinterde klimmer bieden we ook strippenkaarten en een lidmaatschap aan.

Bekijk onze trainingen!

Wil jij beter leren boulderen of fitter worden? Bij Monk Amsterdam bieden we trainingen aan voor elk niveau.

Word lid van Monk!

En klim in al onze locaties. Ook krijg je 10% ledenkorting bij de Monkshop; zowel in de hal als online!

Contact gegevens Amsterdam

Monk bouldergym Amsterdam
Aambeeldstraat 26
1021 KB Amsterdam
> bekijk in Google Maps

t 020 73 70 598
> stuur een e-mail

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, neem dan vanuit ringweg A10 afslag S116 (Noord/Centrum/Volendam) en sla af richting Centrum. Neem net voor de IJ-tunnel afslag S118 en ga linksaf de Johan van Hasseltweg op.

Kom je met het openbaar vervoer? Neem vanuit Amsterdam CS lijnbus 32 Buislotermeerplein of 33 Nieuwendam en stap uit bij de halte Johan van Hasseltweg. Vanuit hier is het ca. 5 minuten lopen naar Monk.

Loop de bus achterna in de richting van het Esso tankstation. Steek de rotonde over, ga voorbij het tankstation rechtsaf het Gedempt Hamerkanaal in. Ga na 200m linksaf de Aambeeldstraat in. Loop ‘m uit met de bocht mee. Ga na de Ponthaven op de hoek Aambeeldstraat/Mokerstraat rechtsaf richting het IJ (voorbij de slagboom) en loop de kade op. Monk ligt aan de kade, net voorbij M-Lab.