Blog Amsterdam

Blog Amsterdam

#monkblog #monkams

  • opwarmen-met-trx-oefeningen
    Blog

    Zo werkt een goede warming-up

    Het is bij alle fysieke inspanning, zoals bijvoorbeeld een bouldersessie, belangrijk dat je jezelf eerst goed opwarmt. In deze blog vertelt Elko hoe je dat doet.

    by
  • Optrekken-ongelijke-gewichtsverdeling
    Blog

    Trainen aan de rekstok: maximaal optrekken

    Deze blog gaat over het trainen van je maximaalkracht aan de rekstok. We leggen uit welke oefeningen het beste zijn en hoe je jouw startniveau bepaald.

    by
  • hersteltraining-op-steen
    Blog

    Hersteltraining: zo werkt dat

    Fysiotherapeut Tim van Performance fysio legt uit hoe een hersteltraining werkt. Je kent Tim van de inloopspreekuren in Monk Amsterdam. In deze gastblog lees je wat je het beste kunt doen om te herstellen en hoe je erachter komt dat…

    by
  • staande-roeibeweging-oefening
    Blog

    Trainen met de weerstandsband

    Deze blog gaat over oefeningen die boulderaars met de weerstandsband doen. Je kunt varieren in intensiteit. Dat maakt de oefeningen goed om mee op te warmen en ook prima in een workout.

    by
  • Blog

    Kijk- en leestips van Monk locals

    Wat moet je nou doen als je even niet naar Monk kunt? Jullie deelden genoeg kijk- en lees-tips om bezig te blijven en die hebben we op rij gezet.

    by
  • basics-boulderen-hangen
    Blog

    Hangtraining, hoe moet dat?

    Vingerkracht is niet alles. Maar boulderaars die technisch goed klimmen worden er nog beter van. Ook als je maar een half uurtje hebt om te trainen (of je gedwongen in quarantaine moet), kan hangtraining helpen je vingerkracht te behouden. In deze…

    by
Load More