Blog Amsterdam

Blog Amsterdam

#monkblog #monkams

 • staande-roeibeweging-oefening
  Blog

  Trainen met de weerstandsband

  Deze blog gaat over oefeningen die boulderaars met de weerstandsband doen. Je kunt varieren in intensiteit. Dat maakt de oefeningen goed om mee op te warmen en ook prima in een workout.

 • Blog - AMSTERDAM

  Kijk- en leestips van Monk locals

  Wat moet je nou doen als je even niet naar Monk kunt? Jullie deelden genoeg kijk- en lees-tips om bezig te blijven en die hebben we op rij gezet.

 • basics-boulderen-hangen
  Blog

  Hangtraining, hoe moet dat?

  Vingerkracht is niet alles. Maar boulderaars die technisch goed klimmen worden er nog beter van. Ook als je maar een half uurtje hebt om te trainen (of je gedwongen in quarantaine moet), kan hangtraining helpen je vingerkracht te behouden. In deze…

 • Blog

  Klimdocu’s die je zo op YouTube kan checken

  Paid streaming uitgekeken of gewoon geen zin om een abonnement te nemen? In deze lijst vind je vette YouTube docu’s die je kunt checken nou je even zonder Monk zit.

 • Blog

  #evenzondermonk (liveblog)

  De komende tijd verwennen we je met allerhande tips om je leven zonder Monk zo chill mogelijk door te komen. Dit is een liveblog, deze wordt dagelijks bijgewerkt.

 • Blog

  Leesvoer voor klimmers

  Het is vervelend als je niet kan klimmen, maar met een goed boek vliegt de tijd. Daarom hebben we een lijst met leesvoer op rijk gezet voor klimmers. Klimboeken voor als je even zonder Monk moet.